Profiel

Jerre Maas

Durf te delen!
9.0 uit 1 reviews

Interactie, energie en inspiratie; dat zijn de drie ingrediënten die voor Jerre Maas (1986) van groot belang zijn in zijn lezingen en dagvoorzitterschappen.

Als communicatie-psycholoog vervult Jerre de ‘stem van het publiek’. Het effect van communicatie op gedrag boeit hem mateloos. Zijn creativiteit heeft hem de afgelopen jaren daarnaast meegenomen in verschillende innovatieve projecten en bedrijven. In 2011 richtte hij, samen met twee compagnons, PresentersWall op; een innovatieve en interactieve event-tool, waarmee zij genomineerd werden voor een Accenture Innovation Award. Met Improgression, een online learning platform, werd hij in 2012 opgenomen in de MKB Innovatie Top 100.

Naast zijn lezingen en dagvoorzitterschappen wordt Jerre veel gevraagd voor het geven van communicatie-trainingen. Samen met Rudy van Beurden schreef hij het boek ‘Dus, wat is je punt?’; een laagdrempelige methode om overtuigend te kunnen presenteren, pitchen en debatteren.

Geslacht
Man
Taal
Nederlands, Engels

Eigenschappen

  • timemanagement 1
  • inspirerend 2

Volgen

Lezingen

eerste indruk | presenteren | bewustwording

In de XL-workshop 'Jouw Eerste Indruk' neemt Jerre Maas (1986) je mee in de wondere wereld van de eerste indruk. Op een interactieve manier maakt hij jouw gasten bewust van de eerste indruk die ze maken, de wetenschap achter de eerste indruk en slimme technieken om je eerste indruk te verbeteren. De 'ethische' kant van het manipuleren van je eerste indruk blijft daarbij niet onbelicht. Bereid je voor op een aha-erlebnis van de bovenste plank!

9.0 uit 1 reviews