Hebt u een vraag of wilt u meer informatie over de werkwijze of andere diensten/producten van SprekerReviews? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen - SprekerReviews

Presensatie® - een jong en ambitieus communicatiebureau – is de initiatiefnemer van SprekerReviews.
De primaire functie van het platform is het zoeken, vinden en waarderen van sprekers en dagvoorzitters. Het delen van informatie en ervaringen staat centraal om zo samen vraag en aanbod beter op elkaar aan te sluiten.
SprekerReviews biedt een overzichtelijk en onafhankelijk platform van sprekers en dagvoorzitters binnen Nederland. De website heeft geen verdienmodel waardoor de informatie, ervaringen en meningen objectief en betrouwbaar zijn.
De primaire functie van het platform is het zoeken, vinden en waarderen van sprekers en dagvoorzitters. SprekerReviews fungeert niet als bemiddelingsbureau. Sprekers en dagvoorzitters hebben in hun persoonlijke profiel een verwijzing naar het sprekersbureau. Het boeken van sprekers of dagvoorzitters is niet mogelijk via onze platform.
Aangezien uw sprekersbureau of u zelf direct contact heeft met de klant, rekent SprekerReviews geen kosten voor aanmelding en het gebruik van ons platform.
SprekerReviews fungeert niet als bemiddelingsbureau. Sprekersbureaus kunnen zich dan ook kosteloos aanmelden bij SprekerReviews. Als het sprekersbureau aangemeld is, wordt de opdrachtgever doorverwezen voor de boeking.
Bij Presensatie® werken jonge, enthousiaste en voornamelijk onbekende dagvoorzitters en sprekers. Mensen die ontzettend veel kwaliteit hebben. U kunt ze op dit platform vinden, tussen alle andere bekendere sprekers. Op deze manier geven we elke spreker en dagvoorzitter een eerlijke kans om zich te presenteren.
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)13 700 97 14. Liever direct of persoonlijk contact? Kom dan vooral eens langs om kennis te maken en een kop koffie te drinken. Ontmoet ons hier!

Veelgestelde vragen - Reviews

Als u een review achter wilt laten over een spreker of dagvoorzitter dan klikt u op de knop ‘schrijf review’. Zoek de desbetreffende spreker op in onze database en vind het bijpassende evenement (of maak een nieuw evenement aan). Vul vervolgens de reviewpagina verder in en geef uiteindelijke de spreker minimaal één pluspunt en één ontwikkelingspunt. Nadat u de review ingestuurd hebt, krijgt u een email waarmee u de review kunt activeren. Na de activering, wordt uw review getoetst aan de hand van de gedragscode. Als uw review aan alle regels voldoet, wordt deze geplaatst op SprekerReviews.
U kunt een review achterlaten over alle benoemde sprekers en dagvoorzitters op SprekerReviews. Hierbij is het van belang dat u aangeeft op welk evenement of bijeenkomst u desbetreffende spreker of dagvoorzitter gezien heeft, maar ook wat uw rol was op die dag.
Het kan zijn dat deze specifieke spreker of dagvoorzitter nog geen persoonlijk profiel heeft op SprekerReviews. Als een spreker geen profiel heeft binnen SprekerReviews is het (nog) niet mogelijk om een review achter te laten. In dit geval kunt u contact met ons opnemen via info@SprekerReviews.nl. Het is dan van belang dat u de naam van de spreker of dagvoorzitter duidelijk vermeldt. SprekerReviews neemt contact op met de spreker in kwestie.
Om er zeker van te zijn dat men maar één review per spreker per event achterlaat, vragen wij u uw emailadres en naam achter te laten. Uw naam en emailadres zijn alleen bekend bij SprekerReviews en worden niet op de website gepubliceerd. Deze gegevens zijn vertrouwelijk en worden onder geen enkel beding gedeeld met derden.
Als u een review achterlaat kan u ervoor kiezen om uw naam achter te laten, maar u mag ook anoniem uw mening geven. Wel vragen we u een geldig e-mailadres te gebruiken om zo fraude te voorkomen. We gebruiken dit e-mailadres niet voor commerciële doeleinden.

Let op! Sprekers, dagvoorzitters en sprekersbureaus kunnen ervoor kiezen (delen) van uw (anonieme) review te publiceren in andere media. Bijvoorbeeld op hun persoonlijke website en social media.Door een review te plaatsen op SprekerReviews stemt u op voorhand onvoorwaardelijk in met genoemd gebruik hiervan.
Als u een review achterlaat over een spreker of dagvoorzitter, wordt er gevraagd een waardering te geven over de verschillende aspecten binnen zijn/haar performance. Probeer de review zo zorgvuldig en eerlijk mogelijk in te vullen, ook als u een negatieve ervaring gehad hebt. Een review moet voldoen aan de regels die opgesteld zijn binnen de gedragscode van SprekerReviews.
Op het moment dat uw review niet aan de regels van de gedragscode voldoet, wordt deze niet op SprekerReviews geplaatst. Tevens houdt de redactie te allen tijde het recht om bij (ernstige vermoedens van) misbruik van de mogelijkheden van SprekerReviews maatregelen te nemen, waaronder het verwijderen van reviews of profielen.
Het kan zijn dat de spreker of dagvoorzitter gereageerd heeft op uw review. Het is echter niet mogelijk om hier via ons platform op te reageren. Voor een reactie (of klacht) over de inhoud hiervan, raad SprekerReviews u aan contact op te nemen met de desbetreffende spreker, dagvoorzitter of sprekersbureau.
In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of een e-mail sturen naar info@SprekerReviews.nl. Wij helpen u graag.